Välkomna

Välkomna till er stora och små. Denna vecka börjas med sol och mkt ute lek. Vi startar även med inskolningar på Draken men också Ballongen fom nästa vecka. Efter planeringsdagen får ni ett mer konkret innehåll om hur barngrupperna kommer att delas ut, pedagogiska projekt med Och för barnen, men också kommande föräldrar möte inför hösten. 


Vi har laddat batterierna och redo för nya tag, utmaningar och äventyr med era barn.

Blått är nästa färg – äventyr 

Vi är inne på andra dagen med att upptäcka färgen blå. Redan igår började sjunga och benämna ord, saker och ting. Vi ritade och fokuserade på fin motoriska övningar. 

Idag upptäckte vi vår när-miljö och vad den har att erbjuda med Blåa ting. Det fanns en del…Blåa bilar i olika nyanser, stolpar o skyltar..oj oj vi passade på och se om bussen vi åkte med hade blåa ting….kul hade vi!! 

Sanden ny inne-lek

Fokus: alla sinnen är med

Tema: Färg-gul 
Solen tittar fram och då har vi sanden från stranden där vi fårUppleva sommar känsla. Denna Sand är gjord för inomhusbruk,den smulas inte. Kul och spännande överraskning. Barnen satt länge och fokuserade. 

Lpfö 98: skapande, språk och finmotorik en del av utvecklingsområden.  

Glad påsk 

🐤PÅSKVANDRING🐥Idag har vi målat oss till påskkärringar och vandrat tillsammans med karusellen. Vi fick följa bröd spår, precis som Hans och Greta gjorde. Brödbitarna förde oss till två stora påskägg fylld med godisar. 🐣mmm så gott. Nu ska vi hem och måla ägg